Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg vil si unnskyld til kapellmesteren på Nordstrandsrevyen 2004

Dette sier vi unnskyld for.

Sorry: Forfatte Anne B. Ragde tar unnskyldningene sine fortløpende og sier hun ikke har noen utestående for øyeblikket. Sigrid Bonde Tusvik og Hanne Sørvaag har benytter derimot anledningen til å lette samvittigheten. Foto: Dagbladet
Sorry: Forfatte Anne B. Ragde tar unnskyldningene sine fortløpende og sier hun ikke har noen utestående for øyeblikket. Sigrid Bonde Tusvik og Hanne Sørvaag har benytter derimot anledningen til å lette samvittigheten. Foto: Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): I dag har Dagbladet Magasinet snakket med 38 helt vanlige nordmenn vi har møtt ute på gata om hvem de vil si unnskyld til og hvorfor.

I saken «Det vanskelige ordet», som du kan lese i Magasinet eller på Dagbladet Pluss, forteller de om alt fra å ha forsøkt å fange sin egen mor i en dyrefelle til å ha rømt fra bryllup.

I Dagbladets Unnskyld-protokoll kan du også si unnskyld til noen, eller du kan merke et innlegg med #unnskyld på Twitter eller Instagram.

Et utvalg av de fineste, modigste og mest rørende unnskyldningene kommer på trykk i neste ukes Magasinet.

Utskjellinger Komiker Sigrid Bonde Tusvik sier til Dagbladet at hun gjerne vil si unnskyld til kapellmesteren på Nordstrandrevyen 2004.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?