Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg ville absolutt ikke bli soldat. Det innebar at jeg måtte drepe mine egne landsmenn, eller risikere å bli drept selv

Karim Agha (29) var redd han måtte oppgi gründerdrømmen da han flyktet fra Syria. Nå driver han sitt eget arkitektfirma i Fredrikstad.

LÆRTE SPRÅKET: Karim Agha mener at
språk er en nøkkel til både integrering
og jobb. Derfor satset han alt på å lære
seg norsk så raskt som mulig.
LÆRTE SPRÅKET: Karim Agha mener at språk er en nøkkel til både integrering og jobb. Derfor satset han alt på å lære seg norsk så raskt som mulig. Vis mer

Helt siden jeg var liten har jeg drømt om å starte for meg selv. Jeg er født og oppvokst i Aleppo, Syrias største by. I barne- og ungdomsårene oppfattet jeg Syria som et av de tryggeste landene i verden. Det var riktignok et diktatur, ingen frihet, men jeg følte ikke at jeg manglet noe som helst. Jeg drev med basketball og svømming, og hver sommer ble jeg sendt på amerikansk skole i Aleppo for å lære engelsk.

Pappa var utdannet advokat og drev med salg og kjøp av eiendom, mens mamma var lærer i arabisk. Vi diskuterte aldri politikk i Syria, verken hjemme eller på skolen. Unngikk du det, hadde du et bra liv. I Syria praktiseres mange religioner, men hva slags religion du tilhører, angår bare deg. Jeg er selv muslim, men har venner i alle religiøse grupper.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?