«Jeg ville skrike og slå ham, klikke helt og rope: ‘Se hva du har gjort med meg’»

17 år etter at hun ble voldtatt på Romsås som sjuåring, møtte Benedicte Lindgren (26) igjen sin overgriper.

NEKTET Å GÅ UT: - Jeg var så redd for at han skulle finne meg, for da kom han til å drepe meg. Det hadde han sagt så mange ganger, husker Benedicte Lindgren fra tida etter voldtekten hun ble utsatt for som sjuåring.
NEKTET Å GÅ UT: - Jeg var så redd for at han skulle finne meg, for da kom han til å drepe meg. Det hadde han sagt så mange ganger, husker Benedicte Lindgren fra tida etter voldtekten hun ble utsatt for som sjuåring. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Hun husker hun hadde på seg den gule buksa hun hadde fått av bestemor. Den hun hadde ønsket seg så veldig. Mamma skulle snart komme hjem fra jobb, middagen nærmet seg, men først ville Benedicte ut og leke med nabojenta. De hadde fått lov – så lenge de holdt seg på lekeplassen rett utenfor blokka.

Etter en stund glemte de to jentene seg og gikk bort til skolen like i nærheten. Der var det en gammel grunnmur, og nede i den lå det noe de kanskje kunne leke med. Benedicte hoppet ned, men klarte ikke komme seg opp, før en mann kom forbi og hjalp henne. Han så snill ut, og da de spurte: «Vil du være med oss å leke», svarte han ja. Han sa ja da de spurte om han ville bli med til hytta de hadde i skogholtet også, for å drikke te av late-som-koppene.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer