+ Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg visste at det var jeg som bestemte om jeg skulle leve eller dø

- Så mange som bruker livet på å jage rundt etter det de ikke har. Det var det jeg gjorde selv, før alt røyk.

DET GODE LIV: Olaf Thommessen der døtrene elsker å bade. - Hvordan barna mine har det, påvirker meg veldig. Utover det er jeg opptatt  av å trives med meg selv. Om det kommer en kvinne inn i livet mitt er det en bonus, men det er ikke noe jeg kan være avhengig av, sier han. Foto: LARS MYHREN HOLAND
DET GODE LIV: Olaf Thommessen der døtrene elsker å bade. - Hvordan barna mine har det, påvirker meg veldig. Utover det er jeg opptatt av å trives med meg selv. Om det kommer en kvinne inn i livet mitt er det en bonus, men det er ikke noe jeg kan være avhengig av, sier han. Foto: LARS MYHREN HOLANDVis mer

(Magasinet): Olaf Thommessen (46) begynner å se litt bekymret ut. Planen er å lage kaffe, men det kommer bare et svakt sus ut av vannkrana.

Han har allerede bedt om unnskyldning for at gresset er for høyt og hagemøblene på tunet ikke er reparert. Og så han som bare vil at gjestene skal ha det bra. Som har tatt imot oss med åpent blikk og fast håndtrykk og spurt og konversert og fortalt.

Hunden Stella er minst like imøtekommende. Vimser rundt oss, plasserer den mørkebrune kroppen under hendene på oss og skal ha kos og oppmerksomhet. De er en sosial duo, de to.

Likevel er det hit, til den grønne ensomheten på småbruket Thommessen leier utenfor Risør, de begge drar, så ofte eieren kan.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.