Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg vurderer å gifte meg. Bare for å holde meg i live

Så lenge jeg kan huske har jeg slitt med to store problemer: Høyre. Og venstre. Heldigvis har Internett løsningen, skriver Sigrid Hvidsten.

Forvirra: Når noen sier «der borte til høyre», tar det meg ett og et halvt sekund, pluss et lite løft med skrivehånda, før jeg lander på riktig retning, skriver Sigrid Hvidsten. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
Forvirra: Når noen sier «der borte til høyre», tar det meg ett og et halvt sekund, pluss et lite løft med skrivehånda, før jeg lander på riktig retning, skriver Sigrid Hvidsten. Illustrasjonsfoto: NTB ScanpixVis mer

Det var min første kjøretime noensinne. Jeg hadde bestilt én time, ikke den sedvanlige dobbelttimen, og på grunn av tidspresset ble vi kjørende rundt på Torshov.

Jeg kunne ingenting om kjøring, men gled opp langs Torshovparken, prøvde å ikke kræsje inn i noen av de dobbeltparkerte bilene.

«Ta til høyre inn den rolige sidegata her», sa kjørelæreren da vi kom til Agathe Grøndahls gate.

«Ok», sa jeg.

Og tok til venstre.

Og tjue meter seinere måtte jeg velge mellom høyre og venstre i Vogts gate, og der kom en barnevogn, og der kom en sykkel, og der kom en bil susende, og der kom en bil til, og der kom en fotgjenger, og der kom trikken og...

Vi overlevde.

Så vidt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.