Jenter helt ned i 13-årsalderen går langt for å få større lepper

- Noen har glasset der i over ti minutter. Da blir leppene gigantiske, sier Charlotte Nøstdahl (16).

SJELELIG PÅFYLL: Sykepleier Anne Kristin Hognestad (53) synes sprøytestikkene er den minst viktige delen av jobben hun gjør. Det er den gode samtalen som er det viktigste for henne. I dag er det søsteren til mannen hennes, Amanda Parker (25), som får leppeinjeksjon. FOTO: Jørn Moen 
SJELELIG PÅFYLL: Sykepleier Anne Kristin Hognestad (53) synes sprøytestikkene er den minst viktige delen av jobben hun gjør. Det er den gode samtalen som er det viktigste for henne. I dag er det søsteren til mannen hennes, Amanda Parker (25), som får leppeinjeksjon. FOTO: Jørn Moen  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

–Alle jentene vi kjenner, har prøvd det, forteller Sofia Plata Lundby (14). Venninnen Emily Glaister (13) nikker. Å få større lepper er nemlig mulig – i alle fall for en stund – ved å bruke vakuumeffekten i et glass.

Fyldige røde munner og lippglossblanke kjempelepper. Ønsket om en oppsiktsvekkende trutmunn har satt seg i ungpikesinn, også i Norge.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer