- Jo mer vi har, jo reddere er vi for å miste

Det måtte ei gammel nonne til for å lære meg forskjellen på mot og mirakler.

GRØNNERE GRESS: «Du veit hva du har, men ikke hva du får», sier vi nå, når vi vurderer å skifte jobb eller partner eller reise jorda rundt ett år.
GRØNNERE GRESS: «Du veit hva du har, men ikke hva du får», sier vi nå, når vi vurderer å skifte jobb eller partner eller reise jorda rundt ett år. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Det ordner seg nok, la meg snakke med Vår Herre!

Den gamle nonnen bak skrivebordet blunket, svingte den store skinnstolen rundt, og ble sittende bakoverlent med ryggen mot meg. Over stolryggen kunne jeg se toppen på den hvite papirhatten bevege seg, mens hun stirret mot taket og mumlet på italiensk.

Jeg angret på forespørselen min allerede. Hvordan kunne jeg, som var i midten av tjueåra og mor til en fireåring, være så ansvarsløs å dra som student til et fremmed land, uten å ha sikret meg barnehageplass?

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer