MER TIL STEDE: - Inntil jeg finner ut av hva som er den riktige balansen mellom jobb og familie, har jeg i hvert fall ett mål; jeg skal prøve å være til stede når jeg er hjemme. Ikke være på Facebook eller nettaviser hele tiden. Foto: NTB SCANPIX
MER TIL STEDE: - Inntil jeg finner ut av hva som er den riktige balansen mellom jobb og familie, har jeg i hvert fall ett mål; jeg skal prøve å være til stede når jeg er hjemme. Ikke være på Facebook eller nettaviser hele tiden. Foto: NTB SCANPIXVis mer

- Jo mindre tid du har med barna, jo viktigere er bruken av tida dere har sammen

Tidsperspektiv.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

I dag ble jeg ringt opp av minstemann. Det var noe galt med iPaden hans, og i sin barnlige tro på at pappa kan «vaparere» alt, slo han på tråden og ba meg komme hjem snarest. Det er ikke så lett.

I skrivende stund sitter jeg seint på kvelden på et kjøkken 200 mil hjemmefra og må skrive denne artikkelen. De to nærmeste dagene er det møter, men om tre dager kommer jeg hjem. Da har trolig mammaen hans for lengst fikset iPaden, og min sjanse til å være guttungens helt er forbi. Denne gangen også. For jeg reiser mye. Altfor mye.

I starten virker det riktig. Du får en karrieremulighet, mulighet til å tjene mer penger, mulighet til å gjøre en forskjell. Selvfølgelig koster det å stadig forlate familien. Men det kommer til å roe seg, det vil ikke fortsette slik for alltid. Men så har det gått noen år. Noen barnetenner er mistet mens pappa er på jobb. Noen skoleavslutninger og noen danseforestillinger.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn