- Jo mindre tid du har med barna, jo viktigere er bruken av tida dere har sammen

Tidsperspektiv.

MER TIL STEDE: - Inntil jeg finner ut av hva som er den riktige balansen mellom jobb og familie, har jeg i hvert fall ett mål; jeg skal prøve å være til stede når jeg er hjemme. Ikke være på Facebook eller nettaviser hele tiden. Foto: NTB SCANPIX
MER TIL STEDE: - Inntil jeg finner ut av hva som er den riktige balansen mellom jobb og familie, har jeg i hvert fall ett mål; jeg skal prøve å være til stede når jeg er hjemme. Ikke være på Facebook eller nettaviser hele tiden. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag ble jeg ringt opp av minstemann. Det var noe galt med iPaden hans, og i sin barnlige tro på at pappa kan «vaparere» alt, slo han på tråden og ba meg komme hjem snarest. Det er ikke så lett.

I skrivende stund sitter jeg seint på kvelden på et kjøkken 200 mil hjemmefra og må skrive denne artikkelen. De to nærmeste dagene er det møter, men om tre dager kommer jeg hjem. Da har trolig mammaen hans for lengst fikset iPaden, og min sjanse til å være guttungens helt er forbi. Denne gangen også. For jeg reiser mye. Altfor mye.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer