Johan Golden ble forlatt av pappa: - Absolutt ingen unnskyldning er god nok

Johan Golden (44) er redd for å grave for mye i de vonde følelsene som er knyttet til forholdet med faren.

– Jeg har alltid håndtert vanskelige følelser med humor. Og i retrospekt er det jo latterlig å tenke på alt det dumme som ble sagt og gjort. Foto: Morten Rakke
– Jeg har alltid håndtert vanskelige følelser med humor. Og i retrospekt er det jo latterlig å tenke på alt det dumme som ble sagt og gjort. Foto: Morten Rakke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han kan ha vært elleve år, kanskje tolv. Han løper rundt i skolegården på Kjelsås nord i Oslo, antakelig etter en fotball. Så er de plutselig der, de store gutta, de som kaller ham jævla pakkis, som dytter og stenger veien inn til klasserommet. De som får ham til å føle seg liten og alene.

Selv i dag, så mange år seinere, kan det knyte seg i magen når han tenker på friminuttene på barneskolen, eller på gymlæreren som kalte ham «sjokoladegutten». Men nå får han vondt i magen av latterkramper.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer