Julekveite med grønnsaker

Til 4 på 30 minutter.

4 skiver kveite à ca. 175 g Salt og pepper 4 ss olivenolje 1 rød paprika i strimler 1 grønn paprika i strimler 1/2 squash i lange skiver 4 vårløk skåret på skrå 3 tomater flådd og skåret i båter 1 ts salt 1/2 ts pepper 1 ts tomatpuré Finhakket persille, dill og gressløk. Sett stekeovnen på 200 grader. Legg fisken på folie på stekeplata og dryss salt og pepper over. Dekk med folie og bak fisken ca. 15 minutter ved 200 grader. Varm oljen i ei panne og surr paprika og squash til de er myke. Tilsett vårløk og tomater og stek til alt er mørt. Ha i tomatpuré og surr et par minutter til. Smak til med salt og pepper. Hell sjyen fra fisken over grønnsakene. Server den stekte kveita med grønnsakene og kokte poteter. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!