Og du blir ike stappa: Julemiddagen kan bli litt lettere for magen med tre mer brukervennlige varianter.
Og du blir ike stappa: Julemiddagen kan bli litt lettere for magen med tre mer brukervennlige varianter.Vis mer

Julemysteriet

Går det an å spise pinnekjøtt uten å bli fortvila?

- Hvorfor blir man så mett av pinnekjøtt, var det en som lurte.

- Det er noe helt eget, en sånn overveldende metthet som gjør at kroppen går inn i en slags sjokktilstand.

- Hjemme hos oss snakker vi om å være mett, stappmett, og så enda ett hakk over det som vi bare kaller fortvila. Og ingen nøyer seg med å bli stappmette når vi spiser pinnekjøtt. Vi blir fortvila hver gang, alle mann.

- Er det kanskje fordi det er så mye fett?

- Det er jo veldig salt også.

- Jeg tror det er kålrabistappen. Det er skikkelig tung mat.

- Blir ikke noe mindre tungt av å drikke øl til.

- Det er jo innmari godt, men jeg er i grunnen fornøyd med at det bare er én gang i året.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn