Juletorsk

Til 4 på 30 minutter.

800 g torskefilet uten skinn og bein Salt og pepper 100 g vellagret ost 1 ss grov sennep 2 ss matfløte 2 ss finklippet gressløk. Salat: 4-6 tomater 1 ts tørket basilikum eller 1 ss frisk basilikum Olivenolje Salt og pepper. Stekeovn 180 grader.Skjær fisken i serveringsstykker og legg den i en smurt ildfast form. Dryss på salt og pepper. Bland sammen ost, sennep, fløte og gressløk og fordel blandingen på fisken. Bak fisken i ovn ca 15 minutter ved 180 grader. Skjær tomatene i skiver og legg dem på et stykke smurt aluminiumsfolie. Dryss over salt, pepper, basilikum og litt olivenolje. Stek i ovnen sammen med fisken de siste 10 minutter. Pynt med grønt og server med brød og nykokte poteter. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!