Vinner: Den første kandidaten i Dagbladet SØNDAG og Kulørs kåring er klar. Med overlegen seier blir Den Gode Feen dermed den første kandidaten som går videre i konkurransen om å bli Norges beste interiørblogg 2010.
Vinner: Den første kandidaten i Dagbladet SØNDAG og Kulørs kåring er klar. Med overlegen seier blir Den Gode Feen dermed den første kandidaten som går videre i konkurransen om å bli Norges beste interiørblogg 2010.Vis mer

Junis beste interiørblogg

Leserne har stemt fram Den Gode Feen til overlegen seier i juni. Linda Sæbø går dermed til finalen i Dagbladet SØNDAG og Kulørs kåring.

||| - Kjempekjekt! Dette var utrolig gøy. Det er jo blitt en livsstil, dette -  ungene legges og jeg får rom for kreativ utfoldelse. Folk har kanskje stemt på meg på grunn av at jeg har drevet på lenge, og mikser mellom håndarbeid, interiør og typiske mamma-blogg-innlegg, sier en glad Linda Sæbø.

Småbarnsmoren jobber til vanlig som geolog for Statoil, og mye av fritida går med på å publisere tekst og bilder på bloggen.

Med nesten dobbelt så mange stemmer som nummer to, er det trygt å si at den populære bloggeren slo konkurrentene ned i støvlene. Den Gode Feen er dermed den første kandidaten som blir klar til finalen i kåringen av Norges beste interiørblogg.

Hver måned stemmer Dagbladets lesere fram en blogg, og ved årets slutt velger en jury ut den aller beste av månedsvinnerne. Denne blir kronet med tittelen «årets beste interiørblogger», og vinner en reise til designmesse Maison & Objet i Paris i slutten av januar.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr for måned. 0,03 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr for uke. 7,86 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr for kvartal. 2,77 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

Spesialtilbud*

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 180 kr for 6 måneder. 1 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (449kr/6måneder).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.