Et veldig godt argument mot fiskekaker er at de er kjedelige. Når noen andre lager fiskekaker for oss - industrielt og i stor skala - er forskjellen mellom den ene og den andre hvorvidt de inneholder en halv teskje gressløk eller en knivsodd med muskat. Alt er malt til en silkemyk masse, og limt sammen med rikelig tilsetning av stivelse og melk, sånn at resultatet minner om en slags maritimt inspirert gummiball eller puck.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
29,-
1 uke
79,-
1 måned
179,-
3 måneder
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger