Kalkunpai

Paibunn: 125 g smør 200 g hvetemel 2 ss kaldt vann. Fyll: 4 skiver bacon 800 g kvernet kalkunkjøtt 1 løk 1/2 rød og 1/2 grønn paprika 1/2 boks mais 1 pose tacokrydder 1 gl. tacosaus Egg til pensling Tortillachips. Smuldre smør og mel. Tilsett vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 1/2 time. Kjevle ut 2/3 av deigen og dekk formen. Prikk deigen. Stek bunnen gyllen. Skjær bacon i biter og brun det. Stek kalkunkjøttet. Tilsett hakket løk, paprika, mais, tacokrydder, vann og tacosaus og kok opp. Ha fyllet i paiskallet. Kjevle ut resten av deigen og legg over fyllet. Trykk deigen godt inntil kantene og renskjær deigen. Lag et hull i deigen, slik at dampen slipper ut. Pensle lokket med egg. Stek paien ca. 1/2 time ved 200 °C. Pynt med tortillachips. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!