Kampvillig

Av og til er en millimeter nok. Det gjorde at Julie Strømsvåg (31) nå leder EM-sendingene på TV2 - og ikke sitter i rullestol.

Alt for jobben: Julie Strømsvåg måtte bryte under VM i 2010. Nå håper hun å fullføre. - Noe skjer når lyset blir slått på. Da glemmer jeg smertene og koser meg veldig.
Alt for jobben: Julie Strømsvåg måtte bryte under VM i 2010. Nå håper hun å fullføre. - Noe skjer når lyset blir slått på. Da glemmer jeg smertene og koser meg veldig. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg skal gi deg et tall: femti, sier Julie Strømsvåg.

Femti prosent jobb etter arbeidsulykken, der hun falt med hodet først og knakk en ryggvirvel. Trettifem tusen timer med opptrening. Det er en enorm seier, det tallet som står på lønnsslippen hennes. Femti prosent. Og nå venter fotballsirkuset EM i Polen og Ukraina. Rampelyset blir slått på, og midt i det - der står Julie.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer