Alt for jobben: Julie Strømsvåg måtte bryte under VM i 2010. Nå håper hun å fullføre. - Noe skjer når lyset blir slått på. Da glemmer jeg smertene og koser meg veldig.
Alt for jobben: Julie Strømsvåg måtte bryte under VM i 2010. Nå håper hun å fullføre. - Noe skjer når lyset blir slått på. Da glemmer jeg smertene og koser meg veldig.Vis mer

Kampvillig

Av og til er en millimeter nok. Det gjorde at Julie Strømsvåg (31) nå leder EM-sendingene på TV2 - og ikke sitter i rullestol.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Jeg skal gi deg et tall: femti, sier Julie Strømsvåg.

Femti prosent jobb etter arbeidsulykken, der hun falt med hodet først og knakk en ryggvirvel. Trettifem tusen timer med opptrening. Det er en enorm seier, det tallet som står på lønnsslippen hennes. Femti prosent. Og nå venter fotballsirkuset EM i Polen og Ukraina. Rampelyset blir slått på, og midt i det - der står Julie.

- Jeg gleder meg til de syke øyeblikkene. De som vipper alt, og på ett sekund utgjør forskjellen mellom himmel og helvete. Jeg er fascinert av ringvirkningene fotballøyeblikkene skaper, både for publikum og for alle oss rundt.

Strømsvåg er stjerneskuddet fra Kristiansand som rasket med seg priser i lokal-tv, før hun ble hentet inn til de store seertallene på TV2. Drivende dyktig, sa sjefen og ga henne større og større oppgaver. Det virket, selvfølgelig. Men etter ulykken er ingenting en selvfølge lenger.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn