Kan få dramatiske konsekvenser for Norge, men regjeringen får ikke vite hva EU og USA forhandler om

Må stå på gangen!

HOLDES UTENFOR: - Det er selvfølgelig frustrerende å ikke få informasjon om noe som har store konsekvenser for oss, sier europaminister Vidar Helgesen. EU og USA forhandler nå om tidenes største frihandelsavtale, TTIP, men innholdet i forhandlingene er strengt hemmelig. Foto: PAUL PAIEWONSKY
HOLDES UTENFOR: - Det er selvfølgelig frustrerende å ikke få informasjon om noe som har store konsekvenser for oss, sier europaminister Vidar Helgesen. EU og USA forhandler nå om tidenes største frihandelsavtale, TTIP, men innholdet i forhandlingene er strengt hemmelig. Foto: PAUL PAIEWONSKY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): Det kom en kylling fra Amerika i tjuehundreogseksten. To fileter, et lårstykke eller kanskje var den hel. I alle fall var den billig - ja, til og med billigere enn den saltvannsinjiserte kycklingen fra Svinesund - og nå lå den på en norsk middagstallerken. Ledsaget av wokblanding, ris og en kvast salat.

Den amerikanske kyllingen hadde levd et kort og kostnadseffektivt, men ikke særlig godt liv.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer