Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Kan man lage avtaler om mengde sex i forholdet?

Et rutinepreget sexliv, med det samme repertoaret av handlinger år ut og år inn oppleves kjedelig, og stimulerer ikke til at man gleder seg til neste gang man skal ha sex.

EN IDÉ Å AVTALE TID? Et vanlig scenario blant ektepar som sliter med seksuallivet er at han sier hun «aldri» har lyst på sex, mens hun sier han «alltid» har lyst på sex. Ingen av dem har rett. Foto: Shutterstock/Scanpix
EN IDÉ Å AVTALE TID? Et vanlig scenario blant ektepar som sliter med seksuallivet er at han sier hun «aldri» har lyst på sex, mens hun sier han «alltid» har lyst på sex. Ingen av dem har rett. Foto: Shutterstock/Scanpix Vis mer

Behovet for seksuell kontakt kan være svært individuelt. Likeledes varierer behovet for sex med det som for øvrig skjer med oss i livet, som perioder med mye stress på jobben, våkenetter med syke småbarn, eller kanskje om vi føler oss nedtrykt eller deprimerte.

Et vanlig scenario blant ektepar som sliter med seksuallivet er at han sier hun «aldri» har lyst på sex, mens hun sier han «alltid» har lyst på sex. Ingen av dem har rett. Han vil ikke «alltid», og det er ikke slik at hun «aldri» vil. Sannheten ligger et sted midt mellom de to. Å vite det åpner for en mulighet til at paret kan skape en dialog om hvor ofte de skal ha sex.

Opplagt til å ha sex

Sex er så mye mer enn en aktivitet som gir fysisk nytelse. Mange menn synes for eksempel det er vanskelig å sette ord på følelser, og da kan sex fungere som en kanal for formidling av følelser – et vidt spekter av følelser som sorg, stress, og selvsagt kjærlighet.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?