Kan man spøke med dette?

Latterbomber.

Stereotyper: Mange av sketsjene spiller hardt på stereotyper fra Midtøsten. Waleed F. Zuaiter (f.v.) spiller en skaphomofil fra Libanon, Haythem Noor spiller høylytt harrytass fra Egypt, Rasha Zamamiri spiller en kvinne i burka som ikke sier noen ting, og Sevan Greene spiller en frustrert lærer som skal lære gjengen standup.
Stereotyper: Mange av sketsjene spiller hardt på stereotyper fra Midtøsten. Waleed F. Zuaiter (f.v.) spiller en skaphomofil fra Libanon, Haythem Noor spiller høylytt harrytass fra Egypt, Rasha Zamamiri spiller en kvinne i burka som ikke sier noen ting, og Sevan Greene spiller en frustrert lærer som skal lære gjengen standup. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||

—Jeg er halvt palestinsk og halvt jordansk. Dere kan se på meg som en bipolar superhelt: Halve meg kaster steiner på deg, mens den andre halvparten later som det ikke skjer.

Said Durrah jobber til vanlig på et reisebyrå, men i kveld har han stilt seg opp foran en liten forsamling på Manhattan, New York, for å bevise at han fortjener en plass i programmet til New York Arab-American Comedy Festival. Said har ventet tålmodig mens konkurrentene på «Arabian Idol» har snakket om sikkerhetskontrollene på fly, om arrangerte ekteskap, om at løsningen på den amerikanske finanskrisa er å ha en arabisk mor bak skranken i hver bank.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer