Smakspanelet: Magasinets matskribent Andreas Viestad jafser i seg en asparges rullet i maur. Rebekka (9), Gustav (9), og Louis (8) er smakspanel sammen med mamma May Britt Stormoen, kokken sjøl og insektsforskerne. Foto: Siv Johanne Seglem
Smakspanelet: Magasinets matskribent Andreas Viestad jafser i seg en asparges rullet i maur. Rebekka (9), Gustav (9), og Louis (8) er smakspanel sammen med mamma May Britt Stormoen, kokken sjøl og insektsforskerne. Foto: Siv Johanne SeglemVis mer

Kan småkryp bli gourmetmat - og redde planeten? Magasinet har testet det

Vi har smakt på larvetaco og flere andre retter med insekter som ingrediens.

Medalje-rabatt på Dagbladet Pluss

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn