Kanarisei

4 porsjoner.

600 g seifilet uten skinn og bein 1 ts salt 200 g sjampinjong i skiver 1 ss smør 1 ss hvetemel 2 ss tomatpuré 1 dl hvitvin eller usøtet eplejuice salt og pepper 1 ss finhakket persille. Tilbehør: Kokte poteter og salat Sett stekeovnen på 200 grader. Skjær seifileten i serveringsstykker og dryss litt salt over. Legg dem i en smurt ildfast form. Surr soppen i smør, tilsett tomatpuré og hvetemel og bland godt. Spe med hvitvin eller eplejuice og la sausen småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Rør inn persille. Hell sausen over fisken i formen. Stek fisken i stekeovn i cirka 20 minutter ved 200 grader. Server med kokte poteter og salat. (Flere oppskrifter på www.godfisk.no) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!