<strong>SUKSESS:</strong> Nye stemmer og nye fjes har rykket inn i norsk humor. En av disse er legen og komikeren Jonas Kinge Bergland, som med sin andre soloforestilling, «Dr. Bergland bryter taushetsplikten», har fått flere seksere på terningen. Foto: Lars Eivind Bones
SUKSESS: Nye stemmer og nye fjes har rykket inn i norsk humor. En av disse er legen og komikeren Jonas Kinge Bergland, som med sin andre soloforestilling, «Dr. Bergland bryter taushetsplikten», har fått flere seksere på terningen. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

Kanskje kan Jonas Kinge Bergland (39) takke Petter Northug for at han ikke ble skiløper

Nå hylles legen og komikeren som en av de nye store humorstemmene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For noen år sida våkner Jonas av at kjæresten overrasker ham på bursdagen med hjemmelagde scones. Mange ville blitt glad og rørt, men ikke denne karen.

- Jeg ville bare bli ferdig med frokosten, komme meg vekk og gjøre noe helt annet. Ikke liker jeg scones heller. Men jeg spilte skuespill og latet som om jeg var takknemlig, sier han.

- Du latet som om du var glad?

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer