Kaoskontroll

Trebarnsmamma Anne Bjelke (36) fikk nok av stappfulle kott og skap. Hun renset huset fra topp til tå.

Tenk stort: Praktisk med arbeidsplass til hele familien. Skrivebord og oppslagstavle går fra vegg til vegg i stua. Her sitter ofte Anne, Lisa, Ella og Pia og tegner. Tidligere var hele veggen dekket av bokhyller. I dag er de fleste bøkene gitt bort - resten får plass i fire små, vegghengte hyller.
Tenk stort: Praktisk med arbeidsplass til hele familien. Skrivebord og oppslagstavle går fra vegg til vegg i stua. Her sitter ofte Anne, Lisa, Ella og Pia og tegner. Tidligere var hele veggen dekket av bokhyller. I dag er de fleste bøkene gitt bort - resten får plass i fire små, vegghengte hyller. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Har vi gått feil? Kommet til en barnehage?

Førstegangsbesøkende i Anne Bjelkes gamle villa i Tønsberg kan lett bli i tvil. Det første du ser i entreen, er fem store kurver med plass til tøy, flere hyllemeter med plass til sko og et par imponerende knaggrekker bortover veggen.

—60 knagger, røper Anne og ler.

—Vi kjøpte 60 knagger av billigste sort, skrudde dem opp og trodde at vi skulle få mye plass til overs. Men da alt yttertøyet vårt var hengt opp, var det fullt. Det var ikke gang plass til gjestenes tøy. Da skjønte vi at det var på tide å rydde og kaste.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer