Karaokeprotester og glade butikktyver

Har venstreside-aktivistene fått sans for humor?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET FINNES alternativer til glisne demonstrasjonstog og flaue kampsanger. De unge venstresideaktivistene har freshet seg opp, og protestmetodene er mer orginale enn noen gang.

Et av de siste i rekken er prosjektet til canadiske Amos Latteier. Han har startet en karaoke-protestkampanje. Alle oppfordres til å lage sin egen tekst til Twisted Sister-klassikeren We\'re Not Gonna Take It, og deretter sende den til sin lokale politiker.

Foreløpig har blant annet Canadas konservative statsminister Stephen Harper mottatt karaokeprotester mot Canadas frihandelsavtale med Israel, telefonavlytting, USA og kanskje litt mindre politisk korrekt: denne protesten mot de høye prisene på lap dance.

Kunstneren Lattier har tidligere lansert dette luksus-anlegget, Pigeon Condo, for duer i byen.

- Hvor er det eneste stedet der du kan oppleve arkitektonisk eleganse, det fineste håndtverk og flott beliggenhet ved sjøsiden? Pigeon Condo utvikler luksus-residenser for duer i hjertet av Torontos revitaliserte sjøside, heter det på prosjektets hjemmeside.

«Hvis du hadde vinger, ville du vært hjemme nå», er slagordet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer