Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Karriere, orgasme og kakebaking

Klarer Kate Reddy å fikse både mann, barn og karriere? I løpet av 80 dager kan du lese Allison Pearsons tragikomiske roman «Jeg fatter ikke hvordan hun får det til» her på Magasinets nettsider - helt gratis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

EKTESKAP, barnestell, finanskarriere, kaloritelling og kakebaking. Og null kontroll. Dette er noen stikkord for romanen «Jeg fatter ikke hvordan hun får det til», som ifølge forfatter Allison Pearson er en komedie om å mislykkes, og en tragedie om å lykkes. I boka møter du den suksessrike fondsforvalteren Kate Reddy, som framstår som en vellykket karrierekvinne og lykkelig gift tobarnsmor. I VIRKELIGHETEN har Kate alt annet enn kontroll. Hun vil så gjerne lykkes med alt - ha fantastisk sex med ektemannen, lange samtaler med venninnene, være steintøff businesskvinne, og lage hjemmelagde kaker til barnas skoleavslutning. I stedet havner Kate i den beryktede tidsklemma, med dårlig samvittighet overfor både mann og jobb og barn. Slik ble boka beskrevet da Dagbladet anmeldte den i april i år:

    Boka er skrevet i Bridget Jones-tradisjonen som en heseblesende dagbok der vi følger Kates åtteogførti timers dager hvor hun aldri rekker jobben på grunn av våkenetter med babyens tenner, og alltid kommer for seint til den anklagende datterens skolefester. Et liv av løgner og dårlig samvittighet der hun må leke mann på jobb, eller også maltraktere ferdigkjøpte kaker så de ser hjemmebakte ut, og hun slipper megetsigende blikk fra de andre mødrene som altså ikke «fatter hvordan hun får det til».
NÅ KAN DU lese hele boka - helt gratis. Hver dag i 80 dager legger vi ut et utdrag av boka her på Magasinets nettsider. Første utdrag fra «Jeg fatter ikke hvordan hun får det til» Andre utdrag fra boka Tredje utdrag fra boka Fjerde utdrag fra boka Temaside for alle bokutdragene [email protected]

<HLF>Forfatteren:</HLF> Allison Pearson romandebuterte med «Jeg fatter ikke hvordan hun får det til», som ble en bestselger i hjemlandet England. Boka er oversatt til norsk av frilans skribent og oversetter Nina Aspen. Med tillatelse fra Kagge Forlag tilbyr vi deg et gratis utdrag fra boka hver dag. I løpet av 80 dager har vi lagt ut hele romanen.<QL>Foto: SCANPIX