Karrikoteletter med potetmos

4 porsjoner.

4 koteletter

2 ss smør til steking

1 ts salt

1/2 ts pepper

1 revet eple

3- 4 ss revet ost

2 ts karri

Tørk kotelettene med kjøkkenpapir og skjær noen snitt i fettkanten slik at de ikke bøyer seg under steking. Riv eplet og osten med et rivjern. Smelt smør i en varm stekepanne. Når smøret har blitt nøttebrunt og sluttet og bruse, krydres kotelettene og legges i stekepanna. Stek dem på den ene siden til det begynner å danne seg små «dråper» på overflaten. Snu kotelettene og stek dem pent brune på den andre siden. Bland revet eple, revet ost og karri. Fordel epleblandingen på toppen av kotelettene mens de ennå ligger i stekepanna. Legg på lokk. Etterstek på svak varme til osten har smeltet litt.Server karrikoteletter med for eksempel potetmos.