Karrikylling med eple

Ca. 20 minutter, 4 personer.

4 kyllingfileter,

1 pakke bacon,

1 finhakket løk,

3 båter finhakket hvitløk,

1 grønn og 1 rød paprika i biter,

1 finhakket chili,

2 grønne epler,

2-3-ts karri, salt, pepper.

Potetmos: 1 kg poteter, 100 g smør, salt, pepper, 4 ss hakkede urter.

• Slik gjør du:

Skjær kyllingfiletene og bacon i biter og stek dem i litt smør. Ha i løk, hvitløk, paprika og chili og stek videre til løken er blitt blank og kyllingbitene gjennomstekt. Tilsett eplebiter og dryss over karri. Stek videre til karrien har blandet seg med resten av ingrediensene. Kok potetene i vann uten salt til de er møre. Hell av vannet, damp potetene, ha i smør og mos poteter. Tilsett urtene og smak til med salt og pepper. Fordel potetmosen på tallerkener og ha kjøttblandingen på toppen.