Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Karsten Warholm liker ikke å gjøre alt etter boka: - Det må være lov å skeie ut

Ikke alle sidesprang ender i tårer. Noen fører til toppen av seierspallen, som for verdensmester Karsten Warholm (22).

ROTNORSK: Historien om Warholm er en historie om dugnader, vaffelsteiking og ungdomsstevner, om tanter og onkler og besteforeldre i matchende treningsklær, det er sponsoravtaler med lokale vakuumtoalettprodusenter og i det hele tatt, et produkt av alt som er rotnorsk og rett ut av steinrøysa.
ROTNORSK: Historien om Warholm er en historie om dugnader, vaffelsteiking og ungdomsstevner, om tanter og onkler og besteforeldre i matchende treningsklær, det er sponsoravtaler med lokale vakuumtoalettprodusenter og i det hele tatt, et produkt av alt som er rotnorsk og rett ut av steinrøysa. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Olympiatoppen på Sognsvann i Oslo, en brennheit sommerkveld i juli, og hekkeløper Karsten Warholm (22) snakker om feng shui. Han er ikke nødvendigvis klar over at han snakker om feng shui, men han har altså funnet ut at han liker å innrede hjemmet sitt på en slik måte at det gir ham fred i sjelen, som jo er det samme som kineserne har syslet med i tusenvis av år.

- Bokhyller, det syns jeg er veldig fint. Jeg leser strengt tatt ikke så mye, men det er som om bøker har en ... ej veit ikkje, kall det gjerne en beroligende effekt.

- Hvor mange bøker har du?

- Nja, uhm ... hundre og femti kanskje? To hundre? Det er ganske mange. Det er jo kjekt, da, at dersom det skulle bli krig og jeg må barrikadere meg hjemme, så har jeg masse å fylle dagene med.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr* uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE- BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinærpris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?