Kathrine må møte mannen som skal ha voldtatt henne ansikt til ansikt

Det er halvannet år siden forfatter Kathrine Nedrejord (31) opplevde marerittet. Det heter at det som ikke dreper deg gjør deg sterkere, men det er bullshit, mener hun.

HAR VÆRT LIVREDD: - Jeg har vært livredd for at han skal få et navn og plutselig bli en person i stedet for det monsteret som jeg tenker på ham som. Men jeg tror jeg er enig med meg selv om at dette er bra. Foto: Jørn H. Moen
HAR VÆRT LIVREDD: - Jeg har vært livredd for at han skal få et navn og plutselig bli en person i stedet for det monsteret som jeg tenker på ham som. Men jeg tror jeg er enig med meg selv om at dette er bra. Foto: Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tolv timer gikk før hun klarte å formulere med ord hva som hadde skjedd på fortauet like utenfor hennes egen inngangsdør. Ett og et halvt døgn gikk før hun dusjet. Kroppen angikk ikke Kathrine Nedrejord lenger. Den var blitt til et krater, et åsted uten overlevende.

Klissvåt av vinterregnet hadde hun sittet i strømpebuksa i trappeoppgangen opp til leiligheten sin i Paris, noen bakgater unna Montmartre. Hun hadde sittet der med buksa og kåpa i fanget, og ikke lenger visst hva tid var. Nøklene var stjålet, det samme var mobilen og bankkortet. Det var grytidlig morgen og hun torde ikke be om hjelp i redsel for å være til bry, eller for å måtte erkjenne det som hadde skjedd rett utenfor.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer