Kathrine må møte mannen som skal ha voldtatt henne ansikt til ansikt

Det er halvannet år siden forfatter Kathrine Nedrejord (31) opplevde marerittet. Det heter at det som ikke dreper deg gjør deg sterkere, men det er bullshit, mener hun.

HAR VÆRT LIVREDD: - Jeg har vært livredd for at han skal få et navn og plutselig bli en person i stedet for det monsteret som jeg tenker på ham som. Men jeg tror jeg er enig med meg selv om at dette er bra. Foto: Jørn H. Moen
HAR VÆRT LIVREDD: - Jeg har vært livredd for at han skal få et navn og plutselig bli en person i stedet for det monsteret som jeg tenker på ham som. Men jeg tror jeg er enig med meg selv om at dette er bra. Foto: Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tolv timer gikk før hun klarte å formulere med ord hva som hadde skjedd på fortauet like utenfor hennes egen inngangsdør. Ett og et halvt døgn gikk før hun dusjet. Kroppen angikk ikke Kathrine Nedrejord lenger. Den var blitt til et krater, et åsted uten overlevende.

Klissvåt av vinterregnet hadde hun sittet i strømpebuksa i trappeoppgangen opp til leiligheten sin i Paris, noen bakgater unna Montmartre. Hun hadde sittet der med buksa og kåpa i fanget, og ikke lenger visst hva tid var. Nøklene var stjålet, det samme var mobilen og bankkortet. Det var grytidlig morgen og hun torde ikke be om hjelp i redsel for å være til bry, eller for å måtte erkjenne det som hadde skjedd rett utenfor.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer