- Katter er psykopater

Jeg er ei kattedame. Nei, jeg var ei kattedame. Nå ser jeg katter i et nytt og ubehagelig lys, skriver Anne Gunn Halvorsen.

ROVDYR: - Katter er psykopater, de mangler empati og ser på mennesker som tilbakestående nyttedyr, mener Anne Gunn Halvorsen. Foto: Scanpix
ROVDYR: - Katter er psykopater, de mangler empati og ser på mennesker som tilbakestående nyttedyr, mener Anne Gunn Halvorsen. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeg skriver dette fra skogen mens jeg ligger i en underlig positur og ikke tør røre meg. Jeg har akkurat kommet inn i hytta etter en joggetur, men det er ikke derfor jeg har høy puls. Turen ble mislykket, først ble den amputert av en gigantisk hare som bykset fram på stien. Den rakk meg til midjen (føltes det som), hadde lår som en kenguru og stirret på meg med øyne som tinntallerkener. Så lot den meg gå, og bykset videre inn i skogen, som om den var hans. Det var en guffen, ny fyr.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer