- Katter er psykopater

Jeg er ei kattedame. Nei, jeg var ei kattedame. Nå ser jeg katter i et nytt og ubehagelig lys, skriver Anne Gunn Halvorsen.

ROVDYR: - Katter er psykopater, de mangler empati og ser på mennesker som tilbakestående nyttedyr, mener Anne Gunn Halvorsen. Foto: Scanpix
ROVDYR: - Katter er psykopater, de mangler empati og ser på mennesker som tilbakestående nyttedyr, mener Anne Gunn Halvorsen. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeg skriver dette fra skogen mens jeg ligger i en underlig positur og ikke tør røre meg. Jeg har akkurat kommet inn i hytta etter en joggetur, men det er ikke derfor jeg har høy puls. Turen ble mislykket, først ble den amputert av en gigantisk hare som bykset fram på stien. Den rakk meg til midjen (føltes det som), hadde lår som en kenguru og stirret på meg med øyne som tinntallerkener. Så lot den meg gå, og bykset videre inn i skogen, som om den var hans. Det var en guffen, ny fyr.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer