Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kebab med salat

4 porsjoner på 30 minutter + marinering.

500 g renskåret lammekjøtt 1 løk 1 lite beger yoghurt naturell 1 boks tomater 1 dl vann 1 ts salt 1 ts kanel 1 båt hvitløk 2 ss koriander. Slik gjør du: Skjær kjøttet i terninger. Riv løk på råkostjern. Lag marinade av løk, yoghurt, tomater, vann, salt, kanel, presset hvitløk og koriander. Bland alt i en bolle. Legg kjøttbitene i marinaden. La stå et par timer. Sett kjøttbitene på grillspyd. Grill kebabene 3-4 minutter på hver side. Couscoussalat: 300 g couscous 2 ss hakket persille 2 ss hakket mynte 2 båter finhakket hvitløk 1 1/2 dl olivenolje 2 sitroner (saften) 1 ts sukker 1 ts salt 1 ts pepper. Slik gjør du: Tilbered couscous etter anvisning på pakken. Tilsett finhakkede urter og hvitløk. Bland olje, sitronsaft, sukker, salt og pepper sammen, hell over couscousen og bland godt. La det hele trekke i ca. en time. (Opplysningskontoret for kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media