Kelnernes skrekkhistorier fra norske julebord

Matkrig, oralsex, tafsing, og nedspydde bord. Noen er på jobb mens du driter deg ut på julebord.

Kelnernes skrekkhistorier fra norske julebord
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld, midt i julebordsesongen. På et av Oslos mer tradisjonelle spiserier er det hvite duker, pinnekjøtt og lutefisk på alle kanter. ­Lokalet er fylt til randen av skålende og skrålende mennesker med rødsprengte fjes, rødvinstenner, glassaktige øyne og tomme akevittglass.

Mellom bordene glir servitører med hvite skjorter og svarte forklær. De har hendene fulle av mer mat og drikke, og hodene fulle av dessert­bestillinger, vinanbefalinger, og tanker om deg og de fråtsende kollegaene dine.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer