Kinas smarte panda-flørt

Kinas fremste forhandlingskort i politiske samtaler er en lodden bamse med ekstremt ensidig kosthold.

Kinas smarte panda-flørt
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

-Hvor er de?

Sola står høyt over København. I den danske hovedstaden er innbyggerne i gang med å fylle opp byens gater og parker. Det vil si: De fleste, iallfall. To av innbyggerne sitter isteden inne og furter, og nekter å komme ut. En utålmodig summing er i ferd med å bre seg utenfor innhegningene i København Zoo. Folk ser på hverandre, trekker på skuldrene, speider mot dørene. Kommer de ikke ut? Sover de? Eller er de rett og slett lei av alle menneskene her oppe, barn og voksne som henger over rekkverket med sine mobilkameraer, i time etter time, dag ut og dag inn? Det er ikke godt å si. Men Xing Er og Mao Sun, de kinesiske pandaene som kom hit for en måned siden, etter en ti timer lang reise om bord i lasterommet på SK996 fra Beijing, er og blir borte.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer