Kioskdronningene

Array

JACKIE COLLINS

Lillesøsteren til Joan og kiosklitteraturens Hollywood-korrespondent. Hun har solgt 300 millioner eksemplarer av bøkene sine i 40 land, og står bak titler som «The Stud», «Sinners», «Hollywood Wives» og «The World is Full of Married Men». Jackie er kjent for å gi leserne usensurerte blikk inn i festlokalene og soverommene i Beverly Hills, et miljø hun selv lenge har vært husvarm i.

DANIELLE STEELE
Danielle Steele hoppet av en karriere innen reklamebransjen og begynte å skrive romantiske bøker i stedet. De svermeriske historiene har gjort henne til en av verdens mest leste forfattere, med over 470 millioner trykte eksemplarer i handelen. Hver eneste av de 54 titlene har vært bestselgere. Danielle jobber ofte med fem bøker samtidig, engasjerer seg i veldedighet og har ellers nok med å oppdra sine ni barn.

NORA ROBERTS
I løpet av de siste tjue åra er det blitt solgt 13 Nora Roberts-bøker i minuttet verden over. Hun har hatt 69 titler inne på New York Times' bestselgerliste. Forelskelse, kjærlighetsforhold og familieliv står i sentrum i Noras fortellinger. Selv lever hun en rolig tilværelse i Maryland sammen med mannen Bruce og to barn.

BARBARA TAYLOR BRADFORD
Mest kjent i Norge som forfatteren bak TV-serien «Emma Harte», men engelske Barbara har ytterligere 16 titler på samvittigheten, alle bestselgere. Hovedpersonene i Barbara Taylor Bradfords bøker er gjerne forretningskvinner, skuespillere, designere eller TV-journalister. De blir ofte innhentet av sin fortid, som selvfølgelig er smekkfull av kjærlighet, pasjon, maktkamp og sjalusi.

JUDITH KRANTZ
Opprinnelig moteredaktør og journalist, men har siden skrevet bestselgere som «Princess Daisy», «Mistral's Daughter», «Till We Meet Again» og «I'll take Manhattan». Historiene er en miks av bitre stridigheter og stormfulle forelskelser, med filmbransjen, motebransjen og villaer på rivieraen som bakteppe. Judith er gift med film- og TV-produsent Steve Krantz. Nesten alle bøkene hennes er blitt filmet for TV.