MONSTERBRUD? Er du i ferd med å bli bridezilla? Slapp av! Vi har samlet inn gode bryllups- og samlivsråd - bare for din skyld - fra bryllupsguru Mona Grudt, stylist og gay best friend Storm Pedersen, folkelig prest Einar Gelius, samlivsekspert Åsa Rytter Evensen og ikke minst, landets riksvismann og sjuende far i huset, Per Fugelli. Velbekomme! Illustrasjon: ANDRÉ MARTINSEN
MONSTERBRUD? Er du i ferd med å bli bridezilla? Slapp av! Vi har samlet inn gode bryllups- og samlivsråd - bare for din skyld - fra bryllupsguru Mona Grudt, stylist og gay best friend Storm Pedersen, folkelig prest Einar Gelius, samlivsekspert Åsa Rytter Evensen og ikke minst, landets riksvismann og sjuende far i huset, Per Fugelli. Velbekomme! Illustrasjon: ANDRÉ MARTINSEN Vis mer

Kjære brud, vi vet at du har svært klare tanker om hvordan bryllupet ditt skal bli

Vi er bare litt bekymret - forventingsnivået ditt kan synes noe høyt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet):

Kjære brud!

Vi er alle samlet her i dag til ditt utdrikkingslag, en begivenhet som du har planlagt selv per kompromissløse instrukser til din forlover, ja, hun som sitter der borte med knust brilleglass og sutter på en Sobril, hun som foreslo en enkel hyttetur på Geilo med drikkeleker og gokartkjøring.

Mens vi nå sitter her i boblekaret på spa i Østfold, 2 700 kroner fattigere per hode, og venter på at du skal få skrubbet brudeføttene dine på vår bekostning, vil vi benytte anledningen til å komme med noen velvalgte råd i anledning ditt forestående bryllup.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer