- Kjærestejakten kan bli et spill der vi ikke er ærlige

Venner, kjærester eller bare på dealer'n? Om tiden med dating og løs forpliktelse varer mye lenger enn du er komfortabel med, må du si klart fra. Ellers ber du om bråk.

FÅ ALT - ELLER STIKK: - Ikke godta rammer du ikke kan leve med. Om han eller hun insisterer på å holde dørene åpne, og ikke vil gi deg eksklusivitet, så råder jeg deg til å avslutte forholdet, mener samlivstereapeut Bjørk Matheasdatter. Foto: NTB-SCANPIX
FÅ ALT - ELLER STIKK: - Ikke godta rammer du ikke kan leve med. Om han eller hun insisterer på å holde dørene åpne, og ikke vil gi deg eksklusivitet, så råder jeg deg til å avslutte forholdet, mener samlivstereapeut Bjørk Matheasdatter. Foto: NTB-SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Det var så enkelt da vi var små og gikk på barneskolen. Da sendte vi bare en venn eller en lapp med spørsmålet:

«Skal vi være sammen?»

Så ble vi kjærester, selv om vi knapt så på hverandre eller vekslet et ord. Nå er det motsatt. Vi gjør en masse greier, prater, har sex, spiser middag, går på kino, trener sammen, men jeg er veldig usikker på om vi er kjærester, og jeg tør ikke spørre.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer