Kjærlighet - og litt til...

Alt du trenger er visstnok kjærlighet. Men Paul McCartney og Heather Mills bevilger seg litt mer når de gifter seg i et eventyrslott i dag.

ETTER MÅNEDER MED spekulasjoner er det nå offisielt: De skal gifte seg, yeah yeah yeah, og det skjer i dag. MERKEDAGENE STÅR I KØ for Macca denne junimåneden. Han gifter seg nemlig med den 34 år gamle eksmodellen og landmineaktivisten Mills nøyaktig en uke før han fyller 60... Bryllupet skal stå i Castle Leslie, oppført av Leslie-ætten, som påstår seg å stamme fra hunneren Attila, på 1700-tallet. Nå drives stedet som ekslusivt hotell og bryllupslokale. Selve vielsen vil skje i St. Salavtors kirke like ved, så vil gjestene ledes i en tunnel til teltet i hagen der festen skal stå. BRYLLUPSHOTELLET SKRYTER av sin uformelle stemning, og kan blant annet lokke med en sovende labrador ved siden av peisen i resepsjonen. Brudeparet kan velge om de vil ankomme med veteranbil, hestevogn med livrékledd sjåfør - eller helikopter. Heather og Macca valgte det siste da de kom i går. Fontenehagen som strekker seg ned mot sjøen skal visstnok gjøre seg bra som bakgrunn for bryllupsbildene. Harpespiller, operasanger, strengekvartett, dj, rockeband og fyrverkeri er også tilgjengelig, og paret skal i hvert fall ha bestilt det siste. DET ER SATT OPP et dansegulv i hagen, og det er konstruert en liten brygge der en luksusbåt er forankret. Liljer og roser for titusener av kroner er på plass, og det er innstallert lysanlegg i trærne og på flytende potonger i vannet. De siste møblene, vasene og mobil-doene ble levert på søndag. Det er usikkert om stedet har fått spritbevilling enda. Slottet har tidligere blitt gjestet av blant annet Mick Jagger og the Corrs. Selv om budsjettet for bryllupet ikke er kjent, kan en via hjemmesidene slå fast at eventyrslottet ikke opererer med helt eventyrlige priser. For 14 rom, frokost og full tilgang til slottet betaler en bare 24 400 kroner natta i ukedagene i sommersesongen. 300 GJESTER SKAL VÆRE INVITERT, men lista er ikke offentlig. Gjestene har fått beskjed om å møte på Heathrow flyplass utenfor London tidlig på tirsdag, og å legge igjen kameraer og mobiltelefoner hjemme. Ifølge britisk presse er den andre gjenlevende beatle, Ringo Starr, blant de inviterte. Ifølge «News of the World» skal den gamle trommisen lese et dikt for de nygifte, med utdrag fra bandets evige klassiker «All You need is Love». Eric Clapton og Sting skal også være å finne på gjestelista.

McCartneys barn Stella, James og Mary og stedatteren Heather skal også komme, selv om de visstbok ikke er så begeistret for pappas nye kone. - De synes det er vanskelig å tenke på meg sammen med en annen kvinne. Men det er slik det er, og det er slik det skal være. Og jeg tror mest av alt at de vil at jeg skal være lykkelig, sa McCartney i et intervju med den britiske avisa Sunday Telegraph i fjor. McCartney er som kjent enkemann. Hans kone gjennom mange år, Linda, døde av kreft i 1998. Maccas kommende kone Heather er skilt, men Irlands protestantiske kirke har gitt tillatelse til at hun får gifte seg i bryllupskapellet. Vielsen skal foretas av en lokal prest. ROMANSERYKTENE RUNDT McCartney og Mills begynte å surre høsten 1999. Paret traff hverandre for første gang på et veldedighetsshow et halvår tidligere. McCartney hadde donert penger til Mills\' fond for barn med krigsskader. Heather Mills var badedraktmodell da hun i 1993 ble påkjørt av en politimotorsykkel og måtte amputere det ene beinet. McCartney var imponert over hvor lett hun beveget seg med ett bein. Frieriet kom i juli i fjor under en ferie i idyllyske Lake District, en nasjonalpark i Midt-England. Sir Paul gikk ned på kne og fridde. Forlovelsesringen hadde han kjøpt under en ferie i Rajastan i India tidligere samme år, og er dekorert hovedsakelig med safirer, men også med diamanter. Natt til tirsdag skulle paret sove hver for seg. - Noe annet ville betydd ulykke, sier Sir Pauls talsmann Geoff Baker.

<HLF>PENT PAR:</HLF> Macca fyller 60 neste uke, Heather Mills er 34. Siste natta sover de separat.
<HLF>STORBRYLLUP:</HLF> Castle Leslie fylles nå opp med pynt, blomster, vin, mat, brullypsgjester og sikkerhetsvakter.
<HLF>STRENG SIKKERHET:</HLF> Sikkerhetsvakter sjekker kirkegåere under gårsdagens messe i kirken der Sir Paul og Heather Mills skal gifte seg på tirsdag.