<strong>DIY:</strong> Når boksematen blir for dyr, må man lage maten selv. Som med den franske klassikeren cassoulet.
DIY: Når boksematen blir for dyr, må man lage maten selv. Som med den franske klassikeren cassoulet. Vis mer

Kjenner du ikke til denne deilige retten?

Andreas Viestad viser deg hvordan du lager lettvint cassoulet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Synes du smågodt, snus og sigaretter er for dyrt i Norge? Eller posevin og industrisvin? Til deg har jeg bare én ting å si: Slutt å sutre. Det er andre som har det verre.

Nærmere bestemt meg. Aller verst ram­mer det særnorske prisnivået meg. Og dernest andre nordmenn – det er ikke så veldig mange – som også er henfalne til den klassiske sørfranske and- og bønnegryta cassoulet. Det er rett og slett så synd på oss at vi må gjøre noe utenkelig. Kostnadsnivået og nøden tvinger oss til å gjøre noe ingen franskmann ville finne på å utsette seg selv for.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer