Kjenner du ikke til denne deilige retten?

Andreas Viestad viser deg hvordan du lager lettvint cassoulet.

DIY: Når boksematen blir for dyr, må man lage maten selv. Som med den franske klassikeren cassoulet.
DIY: Når boksematen blir for dyr, må man lage maten selv. Som med den franske klassikeren cassoulet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Synes du smågodt, snus og sigaretter er for dyrt i Norge? Eller posevin og industrisvin? Til deg har jeg bare én ting å si: Slutt å sutre. Det er andre som har det verre.

Nærmere bestemt meg. Aller verst ram­mer det særnorske prisnivået meg. Og dernest andre nordmenn – det er ikke så veldig mange – som også er henfalne til den klassiske sørfranske and- og bønnegryta cassoulet. Det er rett og slett så synd på oss at vi må gjøre noe utenkelig. Kostnadsnivået og nøden tvinger oss til å gjøre noe ingen franskmann ville finne på å utsette seg selv for.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer