Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kjøttboller, pasta og tomatsaus

30 min.4 pers.

500 g kjøttdeig 1 ts salt 1/2 ts grovmalt pepper 60 revet parmesan 1 båt presset hvitløk. Kna sammen ingrediensene, lag små boller. Stekes på middels varme i ca. 10 minutter. Beregn ca. 100 g pasta per pers. Kan også bruke tagliatelle eller annen pasta. Tomatsaus med basilikum: 2 ss olje 1 båt finhakket hvitløk 1/2 finhakket løk 1 boks tomater (knuste) 2 ss tomatpure 1 ts sukker 1 dl svak buljong 8-10 oliven kuttet i biter 2 ss finhakket fersk basilikum eller 2 ts tørket salt og pepper. Varm olje i stekepanne eller kasserolle. Ha i hvitløk og løk. Stek på middels varme til løken er myk og begynner å få farge. Rør ofte. Tilsett tomater, tomatpure, sukker og buljong. Kok opp og la sausen trekke i 10- 15 minutter. Tilsett oliven og basilikum og smak til med salt og pepper. Opplysningskontoret for kjøtt

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media