Kjøttpudding med mais og paprika

1 time, 4-5 porsjoner.

750 g kjøttfarse eller medisterfarse 1 grønn paprika 1 rød paprika. Finhakket paprika og mais røres inn i farsen. Fyll en smurt form med farsen, og lag en glatt overflate. Stekes på 175° C i ca. 40- 50 minutter til steketermometeret viser 70° C.Saus med sjampinjong og persille: 2 ss margarin 2 ss hvetemel 1 boks sjampinjong i biter ca. 200 g 4 dl buljong (kraft fra sjampinjongboksen + 1/2 buljongterning i ca. 3,5 dl kokende vann) 1/2 ts pepper ca. 1 ts soyasaus ca. 2 ss finhakket frisk persille.Smelt margarin og rør inn hvetemel. Buljongkraft has i litt og litt om gangen. Rør godt mellom hver gang, slik at man unngår klumper. Tilsett sjampinjongbitene og la sausen småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med soyasaus, pepper og kraften som har sivet ut av kjøttpuddingen under steking. Hakket persille tilsettes like før servering. Server gjerne med en frisk salat til.Opplysningskontoret for kjøtt.