<strong>Kjærlighetsforhold:</strong> &mdash; For noen mennesker tar det et helt liv å finne ut hva de er gode til. Jeg var heldig, jeg fant det ut veldig tidlig, sier stjernestylist Bea Åkerlund (40). Alle foto: Knut Egil Wang
Kjærlighetsforhold: — For noen mennesker tar det et helt liv å finne ut hva de er gode til. Jeg var heldig, jeg fant det ut veldig tidlig, sier stjernestylist Bea Åkerlund (40). Alle foto: Knut Egil Wang Vis mer

Klærne hennes gjorde Lady Gaga verdensberømt og hun er Madonnas favoritt

Svenske Bea Åkerlund bygger verdens største superstjerner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg torturerer folk, sier Bea Åkerlund (40).

Hun sier det så enkelt, så liketil. For Bea Åkerlund er tortur likestilt med suksess. Uten smerte, ingen ytelse. Hun sitter på en sebramønstret stol med dagens gressgrønne juice i et glass på kontorpulten foran seg. Gjennom vinduet kan man skimte Holly-wood-skiltet i disen over åsene, mens superstylisten gir sin egen forklaring på hvorfor stjerner som Madonna, Lady Gaga, Rihanna og Beyoncé hyrer henne.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer