Klinescenene med Michael Douglas var peanuts mot hva han måtte gjennom før «Elysium»

Barberte hodet, ble dekket med kunstige tatoveringer og trente tre-fire timer hver dag.

TØFF JOBB: - De tøffeste ukene jeg noen gang har vært med på, sier Damon om innspillingen av «Elysium», som til dels ble spilt inn i et område kalt «Poo River» («Drittelven») uten for Mexico City. Foto: PLANET PHOTOS/STELLA PICTURES
TØFF JOBB: - De tøffeste ukene jeg noen gang har vært med på, sier Damon om innspillingen av «Elysium», som til dels ble spilt inn i et område kalt «Poo River» («Drittelven») uten for Mexico City. Foto: PLANET PHOTOS/STELLA PICTURESVis mer

(Magasinet): Han subber inn på et hotellrom i Cancun. Han har et glis om munnen, men øynene er smale. Det gikk hett for seg på festen kvelden før, både for stjerner og journalister.

- Fikk du også danse med Channing Tatum? spør han og humrer.

- Jeg tror alle damene fikk danse med ham...

Matt Damon (42) er bare en av mange stjerner som har tatt turen til Mexico for å reklamere for filmer og nyte noen slaraffendager på stranda.

Foruten Channing Tatum, en av Hollywoods nyeste og største stjerner, sto også Mark Wahlberg, Denzel Washington og Maggie Gyllenhaal og vrikket seg mens DJ Jamie Foxx rappet: «I wanna Channing all over your Tatum ...»

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.