Klyp meg!

Brent krabbe elsker ilden.

Kaptein klo: Krabbe er både sunt, billig og smakfullt - ikke minst hvis du dropper kokevannet og legger dem på grillen i stedet. Da blir det kalas på kaia. Foto: Mette Randem.
Kaptein klo: Krabbe er både sunt, billig og smakfullt - ikke minst hvis du dropper kokevannet og legger dem på grillen i stedet. Da blir det kalas på kaia. Foto: Mette Randem. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Krabbe er rettferdig mat. For mens altfor mye av maten vi spiser har en eller annen negativ effekt, enten på helsa, lommeboka eller naturen, tilhører krabben den sjeldne kategorien mat som både er velsmakende og luksuriøs, samtidig som den ikke er altfor usunn og heller ikke utrydningstruet eller framstilt under inhumane forhold. I tillegg er den ikke spesielt dyr. Krabbe, sier vi ofte, er nesten like godt som hummer. Og kanskje den eneste grunnen til at vi ikke sier det er bedre, er at vi kan spise så mye vi vil.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer