Klyp meg!

Brent krabbe elsker ilden.

Kaptein klo: Krabbe er både sunt, billig og smakfullt - ikke minst hvis du dropper kokevannet og legger dem på grillen i stedet. Da blir det kalas på kaia. Foto: Mette Randem.
Kaptein klo: Krabbe er både sunt, billig og smakfullt - ikke minst hvis du dropper kokevannet og legger dem på grillen i stedet. Da blir det kalas på kaia. Foto: Mette Randem. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Krabbe er rettferdig mat. For mens altfor mye av maten vi spiser har en eller annen negativ effekt, enten på helsa, lommeboka eller naturen, tilhører krabben den sjeldne kategorien mat som både er velsmakende og luksuriøs, samtidig som den ikke er altfor usunn og heller ikke utrydningstruet eller framstilt under inhumane forhold. I tillegg er den ikke spesielt dyr. Krabbe, sier vi ofte, er nesten like godt som hummer. Og kanskje den eneste grunnen til at vi ikke sier det er bedre, er at vi kan spise så mye vi vil.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer