Knausgård for nybegynnere

Dette er en artikkel for deg som ikke har lest Karl Ove Knausgårds selvbiografiske verk «Min kamp». Og litt for deg som er i gang.

Knausgård for nybegynnere
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Aldri en dag uten Karl Ove Knausgård, og la oss derfor begynne med det grunnleggende spørsmålet: Må man lese Karl Ove Knausgård? Vi snakker her om et megalomant litterært prosjekt, omtalt som et selvopptatt navleloprosjekt. Tre tusen sider over seks bind. Bare tiden det tar. Pengene det koster. Alt det andre man skal lese.

Nå skal vi allerede her legge til at ikke alle leser Karl Ove Knausgård, absolutt ikke. Vi nærmer oss fem millioner mennesker i dette landet, og så langt har det første bindet av «Min kamp» blitt trykket opp i 50 000 eksemplarer. Om du ikke har lest ham, befinner du deg trygt blant det store flertallet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer