Knausgård for nybegynnere

Dette er en artikkel for deg som ikke har lest Karl Ove Knausgårds selvbiografiske verk «Min kamp». Og litt for deg som er i gang.

Knausgård for nybegynnere
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Aldri en dag uten Karl Ove Knausgård, og la oss derfor begynne med det grunnleggende spørsmålet: man lese Karl Ove Knausgård? Vi snakker her om et megalomant litterært prosjekt, omtalt som et selvopptatt navleloprosjekt. Tre tusen sider over seks bind. Bare tiden det tar. Pengene det koster. Alt det andre man skal lese.

Nå skal vi allerede her legge til at ikke alle leser Karl Ove Knausgård, absolutt ikke. Vi nærmer oss fem millioner mennesker i dette landet, og så langt har det første bindet av «Min kamp» blitt trykket opp i 50 000 eksemplarer. Om du ikke har lest ham, befinner du deg trygt blant det store flertallet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer