- VI SKILLER OSS UT her, sier Fredag.
- Ja, ingen tvil om det, vi får bestille to halvlitere med øl fort, svarer Robinson.
- Sleng på et par Gammel Oppland også, sier Fredag.
En kelner ankommer fort. Han er hektisk, men hyggelig og tar imot våre bestillinger. Pils med følge settes på bordet.
Valkyrien Restaurant er en legendarisk brun kneipe på Majorstua, et sted vi ønsker skal holde over middels høy matkvalitet.
- Denne byen trenger brune steder, jeg er så lei hybrider og tilfeldige interiørarkitekters mangel på sosial smak, sier Fredag.
- Enig, la oss være brune og prøve å være som gutta her, eller de eldre herrene rundt oss - smilende og høyrøstede, sier Robinson.
- Litt vanskelig for oss, vi er jo to damesnobber, svarer Fredag.
KELNEREN KOMMER IKKE automatisk med et menykart, det må bes om.
- En voldsom stor meny med noen norske husmannsretter og et bredt utvalg av kinesisk mat fra restauranten i 2. etasje.
- Spiser du norsk og jeg kinesisk, sier Fredag.
Robinson samtykker og bestiller trailermat. Det vil si svinekoteletter med surkål, poteter og brun saus. Og to vårruller til forrett.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger