Kofta i yoghurt

4 porsjoner.

400 g kvernet fårekjøtt eller kjøttdeig 1 dl grillermel eller strøkavring 1 hakket løk, 1 egg 1 finhakket rød chili 1 finhakket grønn chili 1/2 ts malt ingefær 1 ts malt koriander (2 ts frø) 1 ts salt 4 ss olivenolje 1 lite beger yoghurt 2 ss hakket frisk koriander 1 ts chilipulver. Rens løken og fjern frø og stilk fra chiliene. Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene til en jevn deig. Form kjøttboller ved hjelp av fuktet teskje og handa. Brun bollene i olivenolje på middels varme til de er gjennomstekte. Legg dem over på et serveringsfat etter hvert og hold dem varme. Hell yoghurten over kjøttbollene og dryss på hakket koriander og chilipulver. Serveres med ris. Se flere oppskrifter hos Opplysningskontoret for kjøtt Sjekk alle mattipsene i arkivet vårt.