Dette trenger du til 4 porsjoner:
900 g ferdig utvannet klippfiskvanngulrøttersukkererterhvit sausbaconterninger
Slik gjør du:
Skjær fisken i passe store stykker og legg dem i usaltet kaldt vann i en kjele.
Gi den utvannede fisken et oppkok, og fjern eventuelt skinn og ben. La fisken trekke på svak varme i ca 5-10 minutter. Stekk noen terninger av bacon. Server den kokte fisken med kokte gulrøtter, sukkererter, baconterninger og hvit saus. Eggesmør eller gulrotstuing passer også godt til klippfisk. Kokte poteter hører til.
PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE
Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).
Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.
GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger