Kokt klippfisk med grønnsaker

4 porsjoner.

Kokt klippfisk med grønnsaker

Dette trenger du til 4 porsjoner:

900 g ferdig utvannet klippfiskvanngulrøttersukkererterhvit sausbaconterninger

Slik gjør du:

Skjær fisken i passe store stykker og legg dem i usaltet kaldt vann i en kjele.

Gi den utvannede fisken et oppkok, og fjern eventuelt skinn og ben. La fisken trekke på svak varme i ca 5-10 minutter. Stekk noen terninger av bacon. Server den kokte fisken med kokte gulrøtter, sukkererter, baconterninger og hvit saus. Eggesmør eller gulrotstuing passer også godt til klippfisk. Kokte poteter hører til.

PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE

Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).

Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.

Påsketilbud

kvartal
59 kr/mnd
Inkludert 2 mnd gratis
Totalt 179 kr/3 mnd

GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer