Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Komiker Dag Sørås er nådeløst kritisk mot andre. 
Sitt eget selvhat prøver han å jekke ned

- Stort sett er livet mitt veldig positivt, men det er det ingen som gidder å høre om, sier Sørås.

SELVHATETS LYSE SIDE: Det ligger en åpenbar drivkraft i sjeldent å være fornøyd med det man har gjort, mener Dag Sørås. - Nå er jeg i prosessen med å skrive nytt materiale til mitt neste soloshow, og synes alt jeg har er ræva. Men det ordner seg til slutt. Såpass tro har jeg på meg selv. Geir Dokken
SELVHATETS LYSE SIDE: Det ligger en åpenbar drivkraft i sjeldent å være fornøyd med det man har gjort, mener Dag Sørås. - Nå er jeg i prosessen med å skrive nytt materiale til mitt neste soloshow, og synes alt jeg har er ræva. Men det ordner seg til slutt. Såpass tro har jeg på meg selv. Geir Dokken Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mine damer og herrer – ta vel imot Dag Sørås, komikeren som tar rennefart der andre nøler.

Mannen som fra scenen har sagt at kongehuset er en pompøs form for naving, at organisasjonen «Med Israel for fred» er like selvmotsigende som å danne ‹Med Behring Breivik for raseharmoni», og at 17. mai er et Nürnbergrally med iskrem – der konge­familien står som tanketomme dildoer på slottsbalkongen.

Sånn sett er det neppe tilfeldig at Dag Sørås sitter omtrent der Otto Jespersen i sin tid satt som fast paneldel­taker i «Torsdagsklubben» på TV2.

Da satireprogrammet gjenoppsto som «Mandagsklubben» på TVNorge i mars, var det med Anne Rimmen som programleder, Else Kåss Furuseth på den ene siden og en fippskjegget fyr fra Narvik på den andre.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 ÅR

KUN I FEBRUAR

100 kr*

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 100 kr* år. Fornyes automatisk til 795,-/år

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr**

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr** uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

**Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?