Kona liker ikke at han er venn med Putin

Til tross for dødsdommen er Gerhard Heiberg (80) stadig opptatt. Blant annet med å pleie kontakten med Vladimir Putin og Xi Jinping.

DRAMA I KULISSENE: Da Gerhard Heiberg scoret høyt på en popularitetsmåling like før OL, mens OL-president Juan Antonio Samaranch ble omtalt som uønsket i Norge, ble Heiberg kalt inn på teppet - og hele Lillhammer-OL holdt på å gå fløyten. Foto: Jon Terje Pedersen
DRAMA I KULISSENE: Da Gerhard Heiberg scoret høyt på en popularitetsmåling like før OL, mens OL-president Juan Antonio Samaranch ble omtalt som uønsket i Norge, ble Heiberg kalt inn på teppet - og hele Lillhammer-OL holdt på å gå fløyten. Foto: Jon Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var en av disse vanlige dagene da Gerhard Heiberg måtte kjempe for livet.

Han våknet med forkjølelse, feber og kraftig omgangssyke. I seg selv ingen stor sak, men en potensiell dødsdom for en 80-åring med lymfekreft og vedvarende føflekkreft. En planlagt reise til utlandet ble kansellert, andre avtaler utsatt, inkludert denne intervjuavtalen med Magasinet. Svimmel og sjaber sto han opp, stabbet ut på kjøkkenet og fikk en varm tekopp av kona Cath.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer