Kortreist på Kirkeristen

Cafe Bacchus byr på rask lunsj og middag, med  innslag av norske kvalitetsråvarer.

Etter jobben: Cafe Bacchus i Kirkeristen er et populært sted for en god, rask lunsj eller et middagsbesøk etter jobben. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET
Etter jobben: Cafe Bacchus i Kirkeristen er et populært sted for en god, rask lunsj eller et middagsbesøk etter jobben. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I motsetning til i våre naboland er vi ikke bortskjemt med brukbare lunsj- og stikke-innom-etter-jobben-restauranter her til lands. Det som finnes er ofte for dyrt, eller for dårlig, eller det tar altfor lang tid å få mat. Men heldigvis finnes unntakene, som den gamle traveren Cafe Bacchus i Kirkeristen i Oslo. Med stor trivelig uteservering i bakgården mot Oslo Domkirke, og trange og mørke, men hyggelige lokaler i to etasjer inne, har dette serveringsstedet vært nærmest uforandret siden «tidenes morgen».

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer